招考信息备考资料考试题库|面授课程网校课程微商城| 砖题库职位库文库直播|365棋牌下载网

  • 在线客服咨询
    广东华图 在线咨询
    广州 在线咨询
    佛山 在线咨询
    珠海 在线咨询
    中山 在线咨询
    清远 在线咨询
    韶关 在线咨询
    深圳 在线咨询
    东莞 在线咨询
    惠州 在线咨询
    汕头 在线咨询
    汕尾 在线咨询
    潮州 在线咨询
    揭阳 在线咨询
    梅州 在线咨询
    河源 在线咨询
    湛江 在线咨询
    肇庆 在线咨询
    江门 在线咨询
    阳江 在线咨询
    茂名 在线咨询
    云浮 在线咨询
    广东华图 在线咨询
    020-61136179
  • 当前位置:广东人事考试网 > 广东银行考试 > 备考技巧 >

    阅读模式

    2019年广东银行春季校园招聘考试每日一练(5月25日)

    2019-05-30 09:30 广东人事考试网 来源:广东银行招聘网 广东银行考试群

      广东银行考试网提供以下银行备考技巧信息:2019年广东银行春季校园招聘考试每日一练(5月25日),更多关于广东银行春季校园招聘考试每日一练,银行招聘考试练习,银行备考技巧的内容,请关注广东银行考试网/广东人事考试网

      广东银行招聘网提供2019年银行春季校园招聘考试每日一练,以此来让考生更好地掌握银行招聘考试相关知识,想了解更多备考信息请关注广东银行招聘网。笔试备考中,您可以通过(机考模拟系统)刷题,提高你的备考成绩。

      Passage 4

      Dropping out of university to launch a start-up is old hat. The twist with Joseph Cohen, Dan Getelman and Jim Grandpre is that their start-up aims to improve how universities work. In May 2011 the three founders quit the University of Pennsvlvania. to launch Coursekit, soon renamed as Lore. Which has already raised $ 6m to develop what Mr. Cohen, its 21-year-old chief executive, describes as a social-learning network for the classroom".

      Lore is part of a trend that builds on the familiarity with social networking that has come with the success of Facebook. It customizes the rules of a network to meet the specific needs of students. Anyone teaching a class would reasonably worry that students using Facebook were gossiping rather than learning useful information from their network of friends. Lore allows teachers to control exactly who is in the network by issuing a class-membership code and to see how they are using it. They can also distribute course materials, contact students, manage tests and grades, and decide what to make public and what to keep private. Students can also interact with each other.

      In the academic year after launching its first version last November, Lore was used in at least one class in 600 diversities and colleges. Its goal for its second year, about to begin, is to spread rapidly within those 600 institutions, not least to see what the effects of scale are from having lots of classes signed up within the same institution.

      The firm has a fast-growing army of fans in the faculty common room. Lore, says Edward Boches, who uses it for his advertising classes at Boston University, makes teaching "more interactive, extends it beyond the classroom and stimulates students to learn from each other rather than just the professor. "

      Among other challenges for the company, there remains the small matter of figuring out a business model. For the moment it has none. Mr. Cohen hopes that eventually Lore could become the primary marketplace for everything from courses to textbooks, but so far the service is free and carries no advertising. Blackboard, the industry incumbent(占有者), charges users for its course-management software. It remains to be seen how it will respond to the upstart(新贵).

      The lack of a plan does not appear to bother Lore's founders or investors, -who seem content to learn a lesson from another university drop-out, Mark Zuckerberg, the co-founder of Facebook: achieve critical mass in your network and the profits will follow. And after that perhaps they can expect an honorary degree from the a/ma mater(母校).

      1. What do we learn from the first paragraph about Lore?

      A. It specializes in producing old hats.

      B. It aims to improve the way universities work.

      C. It invests $ 6m in the development of social network.

      D. It promotes the communication among classmates.

      【答案】B。本题考查学问公司的相关事实。定位句指出,约瑟夫·科恩·金提曼和吉姆·格兰坡的合作创业旨在提升学校的运作方式,故答案为B。

      2. What does Lore enable teachers to do?

      A. Meet specific needs of students.

      B. Learn useful information from friends.

      C. Control the online class membership.

      D. Monitor students' personal privacy.

      【答案】C。本题考查学问公司对教师的帮助。定位句指出,“学问”使得教师们通过发行课堂成员代码来严格控制上网的学生以及他们如何使用网络,故答案为C。

      3. For its second-year goal, Lore is to __

      A. increase fans in the faculty common room

      B. launch its second version in 600 universities

      C. make more classes from 600 institutions signed up

      D. spread its influence within the same institution

      【答案】C。本题考查“学问”的第二年计划。定位句指出,即将开始实行的第二年计划是在600所机构里扩大影响范围,不仅仅是看到同机构里很多班级报名的规模效应,故答案为C。

      4. Concerning the prospect of Lore, Mr. Cohen expects it to

      A. confront with Blackboard as an equal

      B. offer free service to the advertisers

      C. cover businesses from courses to textbooks

      D. Develop its own come-management software

      【答案】C。本题考查科恩先生对学问公司的期望。定位句指出,他希望最后“学问”能成为自课程到教科书等一切的主要市场,故答案为C。

      5. What do we learn about Lore's founders?

      A. They can't be bothered to design a business model.

      B. They learn a lesson from the success of Facebook.

      C. They will not make profits without drawing mass users.

      D. They desire to receive an honorary degree from the alma mater.

      【答案】B。本题考查学问公司创建者们的创业灵感。定位句指出,他们似乎满足于向另一所大学的辍学者和脸谱网的共同创建者马克·扎克伯格学习经验,故答案为B。

    广东银行招聘网推荐:

    广东招考】【考试信息】【报考指导】【备考资料】【考试题库

    笔试课程】【面试课程】【直播讲座】【网校课程】【在线咨询

      以上是2019年广东银行春季校园招聘考试每日一练(5月25日)的全部内容,更多广东银行招聘考试信息敬请加入金融考试群广东金融考试群,及关注广东银行考试网/广东人事考试网

    (编辑:广东华图)

    广东银行招聘笔试辅导课程
    Smohan

    广东华图

    广东华图微信公众号:gdhtgwy

    立即关注
    • 25000+ 每日阅读
    • 200000+ 粉丝
    • 1000+ 每日转发
    广东银行招聘面试辅导课程
    Smohan

    华图公务员考试热点

    广东华图官方微博:广东华图

    立即关注
    • 60000+ 粉丝
    • 16000+ 博文
    • 700+ 每日转发

    考试工具更多

    最新招考
    照片调整
    直播讲座
    备考资料
    考试信息
    试题资料
    辅导课程
    华图题库
    广东华图官方微信 广东华图官方微信 微信号:gdhtgwy
    首页 咨询 课程
    首页 招考信息 365棋牌解冻 返回顶部
    京ICP备11028696号-11 京ICP证130150号 京公网安备11010802021470号